You are here

Voor Jolanda 2007

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Voor Jolanda 2007

Introductie

poster voor jolanda Stichting theaterorkest.nl ondersteunt de actie 'Voor Jolanda', een initiatief van Stichting Collegae Musicae, een actie waarvan alle opbrengsten ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding.

Op 12 september 2006 moest Jolanda na drie jaar oneerlijke strijd haar gevecht tegen kanker opgeven. De leegte die ze achterlaat is immens en nog steeds moeilijk te bevatten.

We willen Jolanda blijven herinneren hoe ze was, maar we willen ook haar strijd, het bespreekbaar maken van kanker, blijven voortzetten. Daarom houden we op woensdagavond 26 september 2007 een grote manifestatie onder de naam "voor Jolanda" in het Stadstheater van Zoetermeer.

In de periode dat Jolanda ziek was heeft ze, los van de steun van familie en vrienden, veel steun gehad aan drie elementen: Muziek, Literatuur en Informatie.

MUZIEK was een belangrijke uitlaatklep en ondanks zware chemokuren en intense vermoeidheid bleef ze haar bugel bespelen. Ook uit de LITERATUUR (verhalen en gedichten van lotgenoten) putte ze veel kracht en dit hielp haar en ons te blijven relativeren. Met INFORMATIE tenslotte was ze dagelijks bezig. Aan het feit dat er zoveel informatie was, maar niet altijd op de juiste plaats, stoorde ze zich enorm. Deze drie elementen staan dan ook centraal op deze avond.

Intiatiefnemers

De actie 'Voor Jolanda' is een initiatief van Stichting Collegae Musicae. Alle opbrengsten komen ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding.

Uitvoering

Op woensdag 26 september, vanaf 19 uur heeft deze actie in het Stadstheater te Zoetermeer plaatsgevonden. Klik hier voor routeinformatie.