You are here

Something Wicked Greg & Baud 2008

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Something Wicked 2008

Introductie

De grootste hits van Broadway, de successen van het West End en de hitshows uit Wenen staan centraal in een nieuwe wervelende show vol musicalsongs. In "Something Wicked" maakt u kennis met de grootste successen uit musicals die nog niet eerder in Nederland te zien waren. De fantastische solisten worden begeleid door een groot koor en compleet orkest en maken dit concert tot een onvergetelijke gebeurtenis. Maak kennis met de musicals van de toekomst, als Wicked, Martin Guerre, Rebecca, Tanz der Vampiren, Poe en nog veel meer. Stichting theaterorkest.nl zal deze spetterende voorstellingen met een klein orkest van twaalf man in het Kwadranttheater begeleiden.

Opdrachtgever

Stichting Greg & Baud Productions
http://www.greg-baud.nl/

Uitvoeringen

De voorstellingen van Something Wicked zijn op 11 en 12 oktober 2008 in het Kwadranttheater te Zoetermeer. Kaarten zijn via die website voor € 15,-- verkrijgbaar.

Foto's

Foto's zijn hier te vinden.