You are here

Schimmenrijk

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Introductie

Schimmenrijk - Het is 5 voor 12

Musical-, en popkoor Delft presenteert samen met theaterorkest.nl een avond vol zang uit duistere musicals o.a. Jekyll and Hyde, The Phantom of the Opera, Wicked en Tanz der Vampires en spannende popsongs o.a. Doctor Doom en Poison Ivy.

Het verhaal speelt zich af in een lugubere omgeving, waar het gevaar telkens op de loer ligt, maar wordt gebracht met een luchtige humorvolle ondertoon. Door gebruik te maken van bewegings-, licht- geluid- en beeldeffecten wordt het effect van onze zesstemmige zang versterkt. Zo hopen wij een dynamische en boeiende voorstelling voor jong en oud neer te kunnen zetten, onder deskundige begeleiding van onze dirigente FĂ©lice van der Sande.Natuurlijk werken wij weer samen met het Theaterorkest, want dit bevalt ons uitstekend. We worden begeleid door Emile Chappin en Martijn van Eijk. Met behulp van verschillende instrumenten, zoals piano en meerdere slagwerkinstrumenten zorgen zij ervoor dat onze zang nog beter tot zijn recht komt. We zijn heel blij dat we voor deze bijzondere voorstelling ook een bijzondere locatie hebben weten te bemachtigen Theater de Veste.

Opdrachtgever

Musical- en Popkoor Delft

Uitvoering

Zondag 28 oktober 2012 in Theater de Veste in Delft

Reserveren

De zaal is bijna uitverkocht. Mogelijk zijn er nog kaarten bij Theater de Veste beschikbaar.