You are here

Projecten

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Theaterorkest.nl heeft de muzikale begeleiden en omlijsting van diverse theaterproducties verzorgd. Hieronder staat een (omgekeerd) chronologisch overzicht van de producties sinds 1999 waarbij theaterorkest.nl in verschillende muzikale samenstellingen haar bijdrage aan heeft geleverd. Ook onderneemt theaterorkest.nl activiteiten uit eigen initiatief om muzikanten bij elkaar te brengen. Voor een overzicht daarvan zie de pagina Activiteiten. Zie ook het archief.

Aankomende activiteiten: A Christmas Celebration en de Nieuwjaarsreceptie Zoetermeer

Christmas Celebration: The Sprinter Singers
Op zaterdag 21 december brengen The Sprinter Singers (aangevuld met projectleden) hun inmiddels traditie geworden middag- en avond kerstconcert ten gehore in de Oosterkerk in Zoetermeer.

Een aantal muzikanten van theaterorkest spelen de verschillende muziekstukken waaronder 'walking in the air', 'winter wonderland' en 'Nella Fantasia'.

Er zijn nog kaarten te koop

Nieuwjaarsreceptie Zoetermeer:
Vier het nieuwe jaar met de gemeente Zoetermeer tijdens de traditionele Nieuwjaarsvoorstelling. Dit jaar vindt deze plaats op 7 januari 2020 in de grote zaal van het stadstheater Zoetermeer. Zoetermeerse talenten brengen een wervelende show die in teken staat van vrijheid. De talenten worden begeleid door theaterorkest.nl onder leiding van Emile Chappin, winnaar van de dirigeerwedstrijd Maestro Zoetermeer.

Geweest:

2019: Jeanne d' Arc in opdracht van Storytellers Zoetermeer.
2018: The Pirate Queen in opdracht van Storytellers Zoetermeer.
2017: Jesus Christ Superstar: Vele muzikanten van theaterorkest.nl deden mee aan deze voorstellingen in het buytenpark Zoetermeer. In opdracht van Storytellers Zoetermeer.
2016: Hairspray in opdracht van Waanzin Theater Porducties

2015: Belle en het Beest in opdracht van Waanzin Theater Producties
2014:

Zie het archief voor eerdere projecten.