You are here

Persbericht Sound of Music - dichtbij.nl

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Sound of Music

Dichtbij 24 maart 2014

ZOETERMEER - Liedjes als Do-Re-Mi, Zestien, Zeventien en Edelweiss waren zaterdagavond 22 maart te horen in het Kwadrant Theater aan de Franklinstraat 15. De musical The Sound of Music van Waanzin TheaterProducties uit Zoetermeer ging die avond in première. Het was een feest van herkenning voor het publiek.

De Zoetermeerse toneelgroep vertelde het verhaal van Maria, Kaptein Von Trapp en zijn kinderen. Al voordat de uitvoering begon, bladerden mensen het programmaboekje door en praatten ze met elkaar over de musical. Een enkeling neuriede zelfs zachtjes de alom bekende liedjes. De sfeer was vanaf het begin goed. De aanwezigen hadden zin in een leuke avond en die kregen ze.

Do-Re-Mi
Klassiekers als Edelweiss, Do-Re-Mi en Adieu, vaarwel konden natuurlijk niet ontbreken. Iedereen in het publiek kende het verhaal en de liedjes. De acteurs en actrices speelden en zongen goed. En misschien nog wel belangrijker: ze hadden zichtbaar plezier.
Ook de mensen in de zaal genoten hoorbaar van het optreden. Ze lachten om de grapjes van Max Woudenberg en gaven een daverend applaus na het solozangoptreden van Moeder Overste.

Uitverkocht
De voorstelling is helaas volledig uitverkocht, maar het is zeker de moeite waard om eens naar een productie te gaan van Waanzin. Kijk voor meer informatie op: www.waanzintheaterproducties.nl.

Foto en tekst: Suzanne van Leeuwen