You are here

Wereldwijde musicalsuccessen in concert "Something Wicked"

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

02-10-2008

De grootste hits van Broadway, de successen van het West End en de hitshows uit Wenen staan centraal in een nieuwe wervelende show vol musicalsongs in het Kwadrant Theater Zoetermeer. De voorstelling is te zien op 10 en 11 oktober.

De musical is populairder dan ooit in Nederland, maar met het succes neemt ook de herhaling toe. Fame, Chicago, The Sound of Music en Mamma Mia zijn bijna niet weg te branden uit de theaters. Tegelijkertijd worden er over de hele wereld nieuwe grote shows met veel succes op de planken gebracht. De hits uit deze shows, die wellicht over een paar jaar pas in Nederland te zien zijn, zijn nu al te horen in het Kwadrant Theater.

In "Something Wicked" maakt u kennis met de grootste successen uit musicals die nog niet eerder in Nederland te zien waren. De fantastische solisten van Greg & Baud Productions worden begeleid door Theaterorkest.nl onder leiding van Timo Pronk en maken dit concert tot een onvergetelijke gebeurtenis. Maak kennis met de musicals van de toekomst als Wicked, Martin Guerre, Rebecca, Tanz der Vampire, Sunset Blvd. en nog veel meer!

Kaarten kosten € 15,- en zijn te reserveren via http://www.greg-baud.nl . De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 11 en zondag 12 oktober a.s om 20.00 uur in het Kwadrant Theater aan de Franklinstraat 15 te Zoetermeer.

Voor meer informatie kunt u terecht op de websites http://www.greg-baud.nl en http://www.theaterorkest.nl
(musicalworld.nl)