You are here

Persbericht: theaterorkest.nl start sterk in het nieuwe theaterseizoen

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Zoetermeer, 21 september 2008 - Met de inmiddels traditionele Zoetermeerse Uitmarkt op 20 september jongstleden is het theaterseizoen van start gegaan. Namens de Stichting theaterorkest.nl heeft een orkest met zangers enkele musical liederen uitgevoerd. Theaterorkest.nl kon zich verheugen op een enthousiaste reactie van het aanwezige publiek. Een publiek dat gedurende de gehele dag volop aanwezig is geweest.

Vrijwilligers
De vrijwilligers van de RK De Doortocht zijn op 4 oktober verrast met een concert van het Middenorkest van Kunst & Vriendschap samen met een zang- en muziekcombo van theaterorkest.nl. Het Middenorkest van K&V stond vernieuwend op het podium. Het traditioneel fanfareorkest was speciaal voor dit concert uitgebreid met klarinetten, hetgeen ongebruikelijk is, maar wel noodzakelijk voor de muziek: film en musical muziek. Onder meer de zang werd verzorgd door theaterorkest.nl.
De muziek werd zeer gezellig afgewisseld met een chocoladeworkshop verzorgd door EJTaarten.

Greg & Baud: Something wicked
Op zaterdag 11 en zondag 12 oktober verzorgt weer een ander combo van theaterorkest.nl de live muziek bij de Greg & Baud voorstelling Something Wicked. De voorstellingen beginnen om 20:00 uur in het Kwadrant theater. In Something Wicked worden grote musical successen uitgevoerd die nog niet in Nederland professioneel te beluisteren zijn geweest. De voorstelling start met successen uit London, waarna de reis wordt voortgezet naar de theaterstad Wenen om via nog een paar omzwervingen in New York te eindigen.
Voor meer informatie en het reserveren van kaartjes zie www.greg-baud.nl.

K&V Middenorkest: 5 jarig jubileumconcert
Op 1 november organiseert het Middenorkest van K&V een matinee en avondvoorstelling, waarbij het zang- en muziekcombo van theaterorkest.nl weer present is. Het thema is hierbij film en musical muziek. De voorstellingen vinden plaats in de theaterzaal van het CKC en starten om 15:00 en om 20:00 uur. De avondvoorstelling is reeds uitverkocht.
Kaartjes kunnen worden gereserveerd via r.de.zwyger@hccnet.nl.

Voor meer informatie over theaterorkest.nl kunt u terecht bij www.theaterorkest.nl.