You are here

Swingen en sing-along op filmmuziek tijdens Nieuwjaarsvoorstelling

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

14-12-2009

Het nieuwe jaar wordt in het Stadstheater ingeluid met het glitter en glamour van een filmpremière compleet met rode loper en paperazzi. Maandag 4 januari 2010 kunnen Zoetermeerders tijdens een spetterende show meezingen op film- en Disneymuziek.Vele talenten uit Zoetermeer verlenen hun medewerking onder andere zangers en dansers van CKC en Greg & Baud Productions. Het Theaterorkest.nl onder leiding van Timo Pronk zorgt ook dit jaar voor de muzikale begeleiding.

Gratis entreekaarten
Voor het bijwonen van de Nieuwjaarsvoorstelling heeft u een entreekaart nodig. De uitgifte van de kaarten is verdeeld over drie dagen, om zoveel mogelijk Zoetermeerders in staat te stellen een kaart op te halen voor deze speciale voorstelling. Per dag wordt een vast aantal entreekaarten en een vast aantal zwerfkaarten uitgegeven. Vlak voor de uitgifte van de kaarten worden er volgnummers uitgereikt. Per persoon mag u maximaal twee kaarten afhalen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=Op!

Zwerfkaarten
Net als voorgaande jaren geeft de gemeente ook zwerfkaarten uit. Bij een zwerfkaart hebt u geen gegarandeerde plaats in de zaal, maar wordt bij aanvang van de voorstelling bekeken of er nog plaats voor u is. De afgelopen jaren is gebleken dat er voldoende plaatsen voor de zwerfkaarten overblijven.

Een kaart, toch verhinderd?
Heeft u een entreekaart of een zwerfkaart, maar bent u verhinderd? Wij verzoeken u om uw kaart in te leveren bij de receptie van het Stadhuis. Andere Zoetermeerders kunnen dan van uw kaart gebruikmaken.

Nieuwjaarsreceptie
Vanaf 21.30 uur is er gelegenheid om met het gemeentebestuur van Zoetermeer in het theatercafé en de foyer een toast op het nieuwe jaar uit te brengen. Voor het bijwonen van de nieuwjaarsreceptie heeft u geen entreekaart nodig.

De entreekaarten zijn verkrijgbaar in de centrale hal van het Stadhuis op:
woensdagmiddag 16 december van 14.00 tot 16.00 uur
donderdagochtend 17 december van 09.00 tot 11.00 uur
vrijdagavond 18 december van 18.30 tot 19.30 uur
(Gem.Z'meer)