You are here

Persbericht: Stichting theaterorkest.nl brengt muzikanten bij elkaar bij de Meet, Greet & Jam op 13 juli 2007

Zoetermeer, 1 juli 2007 - Stichting theaterorkest.nl organiseert op 13 juli de eerste Meet, Greet & Jam. De mensen achter Stichting theaterorkest.nl zijn al een decennium in de theaterwereld actief, bijgestaan door vele muzikanten, groot in aantal en varieteit. Om muzikanten bij elkaar te brengen en te houden, organiseert deze pas opgerichte stichting een gelegenheid voor muzikanten om elkaar te ontmoeten op muzikale wijze. Op vrijdag 13 juli 2007, vanaf 22:30 uur is er de eerste Meet, Greet & Jam in het WESP gebouw, aan de Leidsewallen 38 in Zoetermeer.

De avond zal in het teken staan van muziek en gezelligheid, het aanhalen van oude banden en het ontmoeten van nieuwe muzikanten. We zorgen voor een basis aan instrumenten en apparatuur. Muzikanten zijn uitgenodigd om mee te jammen. Breng vooral muzikale ideeen, instrumenten en eventueel bladmuziek mee naar deze Meet, Greet & Jam. Voor meer informatie wordt verwezen naar website www.theaterorkest.nl.

Stichting theaterorkest.nl verzorgt de muzikale begeleiding en leiding van theaterprodcuties van Zuid-Hollandse theaterorganisaties, door het samenbrengen en opleiden van niet-professionele muzikanten.

Lees verder: pagina over Meet, Greet & Jam 2007