You are here

Musicalfeest met Kunst en Vriendschap

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Postilijon
01-10-2008

ZOETERMEER - De vonken zullen er zaterdag 1 november afspringen tijdens de gala jubileumvoorstellingen van het Middenorkest van Kunst en Vriendschap (K&V). Samen met het combo van Theaterorkest.nl en zes vocalisten worden schitterende nummers uit de bekende musicals en films gebracht. Plaats van handeling: de theaterzaal van het CKC aan de Leidsewallen in Zoetermeer. Deze eigen productie is opgezet om het eerste lustrum van het Middenorkest te vieren.

Omdat de voorstelling van 20.00 uur snel was uitverkocht is een matinee om 15.00 uur ingelast. Hiervoor zijn nog enkele kaarten te bestellen via (079) 3419919 tussen 18.00 en 20.00 uur.

Na maanden van voorbereiding is het spannende moment aangebroken voor de ruim vijftig muzikanten. In de goed geoutilleerde zaal van het CKC wordt een voor amateurs unieke voorstelling op de planken gebracht waarbij bekende musical- en filmmelodieën elkaar in snel tempo afwisselen.

Tarzan, Elisabeth, Cats, Miss Saigon, James Bond. Zo maar een greep uit het aansprekende programma dat door voornamelijk jeugdige muzikanten wordt neergezet in speciaal ervoor geschreven arrangementen van de hand van Jos Pijnappels. Het concert staat onder leiding van de dirigenten Alexander Muilwijk en André van der Wiel.
(Postiljon)