You are here

René van Kooten in finale Cultuur Lokaal

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

René van Kooten

Streekblad 31 augustus 2010

ZOETERMEER - Zaterdag 18 september zal het centrum van Zoetermeer bruisen van cultuur. De tweede editie van Cultuur Lokaal belooft weer een waar (multi)cultureel muziek- en theaterfestival te worden. De dag begint om 12.00 uur en wordt om 19.30 uur afgesloten op de buitenpodia. Voor het volledige programma kijk op www.cultuurlokaalzoetermeer.nl Tenslotte vindt 's avonds om 20.15 uur de FINALE plaats in het Stadstheater Hier wordt in de Grote Zaal een groots muzikaal theaterstuk opgevoerd, genaamd "Ontmoetingen".
Het publiek krijgt door de ogen van twee kinderen te zien welke mogelijkheden Zoetermeer hen biedt om zich cultureel gezien te ontwikkelen. Zo maken ze kennis met zang, dans, muziek, koorzang, circus, toneel en mengvormen, zoals musical en operette. Aan de finale wordt o.a. meegewerkt door het Centrum voor Kunst en Cultuur, The Dance Studio Ricardo Sibelo, S.O.Z. Cantiamo, Greg & Baud Productions, Sweet Lake Harmony Singers, Jeugdcircus Never Mind, Waanzin Theater Producties, het Seni(ko)or, Melissa en anderen. Het programma zal muzikaal worden begeleid door het Theaterorkest en als vader van de twee kinderen Charissa en Diego zal de bekende musicalster uit Zoetermeer René van Kooten de rode draad in het programma vormen.
Voor de finale "Ontmoetingen" in het Stadstheater worden plaatsbewijzen uitgegeven. Kaartjes hiervoor zijn te koop voor een symbolische euro 2,- bij o.a. VIP Zoetermeer, de kassa van het Stadstheater en bij het kantoor van Floravontuur Promotie Zoetermeer. De opbrengst van de kaartverkoop, 100% van het betaalde bedrag, komt ten goede aan de Millenniumdoelen-campagne. Dit extra geld wordt in de Zoetermeerse zusterstad Jinotega in Nicaragua ingezet, om daar alle kinderen naar school te kunnen laten gaan. Uw geld is hoe dan ook goed besteed.