You are here

Persbericht Aida 2012

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Aïda

Streekblad 23 maart 2012

ZOETERMEER - Aïda dit weekend in het Stadstheater

In de Grote Zaal van het Stadstheater speelt musicalgroep Waanzin dit weekend Aïda, de succesvolle musical van Elton John en Tim Rice. De musical vertelt het ontroerende verhaal van de Nubische prinses Aïda die door de Egyptische kapitein Radames gevangen wordt genomen en als slavin naar Egypte wordt gevoerd. Er ontstaat een onmogelijke liefde tussen Aïda en Radames, onmogelijk omdat de kapitein is verloofd met de dochter van de Farao. Hun heimelijke liefde krijgt een dramatisch einde als het paar volgens de Egyptische wet wordt gestraft.

De prachtige songs van Elton John worden vanuit de orkestbak muzikaal ondersteund door veertien musici van het Theater Orkest.nl. Evenals bij eerdere producties van musicalgroep Waanzin, is er weer veel aandacht en zorg besteed aan de bijzondere decors en ruim honderd kostuums.

Aïda is te zien op 24 en 25 maart in de Grote Zaal van het Stadstheater.
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater, via tel. 079-3427565 of www.stadstheater.nl volwassenen € 20,00 kinderen tot 12 jaar €12,50.