You are here

Kiss me Kate Nurt 2009

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Kiss me Kate 2009

Introductie

Begin 2009 zal de gereviseerde versie van de succesmusical van Cole Porter, Kiss me Kate, worden gepresenteerd in de Rijswijkse Schouwburg. Kiss me Kate is het verhaal van een theatergezelschap dat een muzikale versie instudeert van Shakespeare's Het temmen van de feeks. De relaties van de personages in Het temmen van de feeks botsen met de relaties van de acteurs die het moeten spelen. Dit leidt tot zowel dramatische als komische situaties. Als er dan ook een stel gangsters opduikt om een gokschuld te innen, weet niemand meer waar het verhaal eindigt en de werkelijkheid begint. Stichting theaterorkest.nl zal deze productie in volle bezetting begeleiden. Het belooft een vrolijk spektakel, dat kan natuurlijk niet anders met de fantastische muziek van Cole Porter.

Opdrachtgever

Theatergroep Nurt, onderdeel van het Rijswijks Jeugdtheater
http://www.rijswijksjeugdtheater.nl/rjt/nurt.html

Uitvoeringen

De voorstellingen van Kiss me Kate zijn op zaterdag 31 januari 2009 om 20:15 uur, op zondag 1 februari 2009 om 14:30 uur en om 20:15 uur in de Rijswijkse Schouwburg. Kaarten zijn via die website voor € 15,-- verkrijgbaar, inclusief garderobe en een consumptie. Reserveer aan de kassa 070-3360336 of via www.rijswijkseschouwburg.nl.