You are here

Liefde, lust en ramen lappen GKT 2007

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Jubileum GKT 2007

Introductie

Gemengd Koor Tanthof (GKT) uit Delft viert in november 2007 hun jubileum met een spetterende show, genaamd Liefde, lust en ramen lappen. Op het programma staat een grote variatie aan songs: musical, pop/rock/funk, klassiek, etc. Daarnaast zal in de voorstellingen ook worden gedanst en geacteerd, dat maakt het een volledige theatervoorstelling. Deze verrassende elementen leggen veel eisen op aan de muzikale (bege)leiding. Theaterorkest.nl zal die show met een uitgebreide bandformatie begeleiden: de standaardset bandisntrumenten drums, basgitaar, gitaar en toetsen wordt dan ook uitgebreid met een extra toetsenist, een fluitiste, saxofooniste, trompettist en trombonist. Ook zullen verschillende muzikanten zich meerzijdig laten zien... De samenwerking tussen theaterorkest.nl en GKT is intens: arrangementen zijn gemaakt door theaterorkest, in naam van voorzitter/projectleider Emile Chappin en bestuurslid Timo Pronk, maar ook door dirigente van GKT, Félice van der Sande. In de repetities tot zover bleek dat het koor en de formatie van theaterorkest.nl direct klikten, er werd vanaf het begin echt muziek gemaakt en het plezier druipt ervan af. Ook tijdens de uitvoeringen is dat gegarandeerd te zien. Mede door die goede samenwerking heeft - voorafgaand aan dit project - GKT haar medewerking verleend aan het openingsfeest dat muzikaal op spetterende wijze voltrok afgelopen september. Dat belooft dus wat voor de voorstellingen in november!

Opdrachtgever

Gemengd Koor Tanthof
http://gkt.zingt.nl/

Uitvoeringen

De uitvoeringen zullen zijn op vrijdag 16 november om 20.15u en op zaterdag 17 november om 14.00u en 20.15u. Kaarten zijn verkrijgbaar via de opdrachtgever, GKT. De uitvoeringen zullen plaatsvinden in het Floratheater, klik hier voor een routebeschrijving.

Zie ook de publicatie in het Algemeen Dagblad