You are here

Ja zuster nee zuster

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Introductie

Ja zuster nee zuster is een musical gebaseerd op de beroemde Nederlandse televisieserie, film en musical van Annie M.G. Schmidt met muziek van Harry Bannink. Een heerlijke musical met bekende liedjes als M'n Opa, de kat van Ome Willem, Duifies en de Twips. Allemaal liedjes die uit volle borst meegezongen mogen worden in het rusthuis vol herrie! Zuster Klivia runt het rusthuis. Zij en haar bewoners proberen Boze Buurman Boordevol over te halen het huurcontract te verlengen. Boordevol werkt hen echter steeds meer tegen. Zeker wanneer Klivia onderdak biedt aan dief Gerrit. Daarnaast hebben de bewoners geldproblemen en tot overmaat van ramp komt er een vriendin van Boordevol bij hen spioneren! Hoe gaat dit aflopen?

De regie is in handen van Neil van der Beek, zang door Timo Pronk en dans Sandra Westkamp.

Opdrachtgever

Theatergroep Nurt, onderdeel van het Rijswijks Jeugdtheater
http://www.rijswijksjeugdtheater.nl/rjt/nurt.html

Uitvoering

Uitvoeringen zijn zaterdag 2 februari 2013, aanvang 19:00 uur en zondag 3 februari 2013, aanvang 14:00 uur en 19:00 uur
in de Rijswijkse Schouwburg. Kaarten zijn via die website voor € 16,50 verkrijgbaar, inclusief garderobe en een consumptie. Reserveer aan de kassa 070-3360336 of via www.rijswijkseschouwburg.nl.

Film