You are here

Jackpot Musical- en Popkoor Delft

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Jackpot 2010

Introductie

In april 2010 begeleidt theaterorkest.nl de komende muziektheaterproductie van Musical- en Popkoor Delft, genaamd Jackpot. Vroeger heette dit koor Gemengd Koor Tanthof.

Synopsis

De financiele crisis slaat om zich heen, heel de wereld draait om geld… Geld waar Barbara en Jack alleen van kunnen dromen, terwijl Mercedes en Brian geen financiële zorgen hebben. Maar de liefde en het lot gooien roet in het eten waardoor de rollen door elkaar gaan lopen.
Kunnen zij elkaar vertrouwen? Slagen hun plannen? Loopt alles zoals zij willen of is het lot hun niet gunstig gezind?
Bekende musical- en popsongs vertellen het verhaal van Jackpot en voeren ons terug naar een andere tijd waar niets is wat het lijkt. Met humor, slapstick, moderne muziek en mooie koorzang. Af en toe een tikkeltje gewaagd en van hoog niveau.
Musical- en Popkoor Delft steekt met 60 man en vrouw veel enthousiasme en energie in deze verrassende voorstelling, waarvoor het verhaal door het koor zelf is gemaakt. In het verhaal wordt prachtige musical- en popmuziek gebracht, waaronder songs uit Cabaret, Chicago en Joseph en muziek van Billy Joel, Queen en Janis Joplin. De muziek is voor koor gearrangeerd door dirigente Félice van der Sande, en wordt begeleid door een kleine bezetting aan muzikanten van Stichting theaterorkest.nl onder leiding van pianist Emile Chappin. De regie is in handen van Marijke Winters.

Opdrachtgever

Musical- en Popkoor Delft
http://www.musicalenpopkoordelft.nl/

Uitvoeringen

De voorstellingen van Jackpot zijn op zaterdag 17 april 2010 om 8 uur 's avonds en op 18 april 2010 om 2 uur 's middags in het Grotius College in Delft. Kaarten kosten 13,50 euro en zijn verkrijgbaar via kaarten@musicalenpopkoordelft.nl en 06-10591576. Indien beschikbaar zijn kaarten ook verkrijgbaar aan de zaal voor aanvang van de voorstelling.