You are here

De Zolder 2009

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

De Zolder 2009

Introductie

Samen met Theatergezelschap Reflectie produceert Stichting theaterorkest.nl de eerste Nederlandse Dramacal, getiteld De Zolder. Een unieke samenwerking tussen muzikanten en spelers heeft ditmaal geresulteerd in een tragisch, weerspiegelend muzikaal drama van ouderwetse klasse. In eerdere samenwerkingsverbanden heeft dit o.a. geleid tot de succesvolle shows Deja vu (2005) en Hebbes (2008). De intensiviteit van de samenwerking blijkt wel uit het feit dat de teksten zijn geschreven door Reflectie en de muziek door theaterorkest.nl.

Credits

Teksten zijn van Jojanneke Buschgens en muziek is geschreven door Emile Chappin van theaterorkest.nl. Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Bovenwijs.

Synopsis

Op een zolder in een ouwe doos liggen plaatjes van verloren momenten. Ze weerspiegelen voorbije tijden die hun sporen hebben nagelaten. Christina en Martin zijn getekend door deze sporen. Samen hebben ze stormen doorstaan. Ondanks harde rukwinden hebben ze elkaars handen niet losgelaten. Als Christina de doos met foto’s herontdekt, gaan echter bij Martin oude littekens open. Staat onverwerkt leed hun toekomst in de weg? Middels flashbacks wordt u meegenomen in een herkenbaar verwerkingsproces van verschillende emoties. Laat u meevoeren in dit gevoelige verhaal waarin de spiegel van Reflectie ook dit keer niet ontbreekt. Een muzikaal theaterstuk dat u niet mag missen!

Voorstellingen

Op 17 en 18 april 2008 zullen voorstellingen te zien zijn in het Stadstheater te Zoetermeer. Aanvang is 20.30, kaarten zijn verkrijgbaar bij het Stadstheater voor euro 8,50.

Foto's

Foto's van deze voorstelling staan hier.

Persbericht

Zie ook het gerelateerd persbericht: Theaterorkest.nl als spil van Stadstheater.