You are here

Celebrating Ten Years The S(w)inging Company

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Celebrating Ten Years 2010

Introductie

In 2010 bestaat het koor The S(w)inging Company 10 jaar. Daarom viert ze haar tweede jubileum met een fantastische theaterproductie in het CKC in Zoetermeer. Theaterorkest.nl begeleidt dit met een stevige band, die de musical- en popmuziek een stevig fundament en een verassende sprankeling geven.

Er wordt veel nieuw repertoire gezongen en gespeeld zoals songs uit Miss Saigon en Mary Poppins. Het koor staat onder leiding van Miroslav Dimitrov. Vanachter de vleugel neemt hij ook de leiding van het combo voor zijn rekening, dat bestaat uit muzikanten van het theaterorkest.nl. De dansen worden weer verzorgd door balletgroep The Pink Ladies van balletschool Devotion.
Zoals u mogelijk gewend bent van The S(w)inging Company wordt er veel aandacht besteed aan opstelling, kleding en decor.

Opdrachtgever

The S(w)inging Company
http://www.theswingingcompany.nl/

Uitvoeringen

De voorstellingen van Celebrating Ten Years zijn op 10 en 11 april 2010 in het CKC in Zoetermeer. Klik hier voor een routebeschrijving. Kaarten kosten 15 euro inclusief een consumptie in de pauze. Deze kunnen besteld worden op 079-7850736 of via de e-mail tsc@tiscali.nl

Film