You are here

The Blood Brothers - Treatief

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Blood Brothers 2010

Introductie

Het team van Stichting Treatief Producties gaat in maart 2010 de productie The Blood brothers opvoeren. The blood brothers is geschreven door Willy Russell. Blood Brothers gaat over een tweeling, 2 broers, die vlak na hun geboorte uit elkaar worden gehaald, omdat er niet genoeg geld en eten is. In hun kindertijd komen ze elkaar weer tegen. De jongens groeien in twee verschillende milieus op, de één studeert af aan de universiteit van Oxford en de ander zonder baan en gevangen gezet. Beide worden verliefd op hetzelfde meisje, met tragische gevolgen.

Theaterorkest.nl zorgt 2 weken lang voor de muzikale begeleiding in de originele bezetting, namelijk bas, drums, percussie, gitaar, 2x toetsen, trompet, saxofoon en viool.

Opdrachtgever

Stichting Treatief Producties (Oudewater)
http://www.treatief.nl

Foto's

Album

Uitvoeringen

De voorstellingen zijn in maart 2010. Avondvoorstellingen worden gespeeld op 10 t/m 13 maart 2010 en 17 t/m 20 maart 2010. Daarnaast zijn er twee matinee voorstellingen op 13 en 20 maart. De voorstellingen vinden plaats in de Sportzaal de Eiber te Oudewater, maar dan volledig omgebouwd tot theaterzaal. Kaarten kunnen worden gekocht bij Supermarkt de Golff en The Readshop in Oudewater of telefonisch bij Mary van Laaren, via 0348-565197.