You are here

Voorspeelmiddag bij theaterorkest.nl

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/chappin/public_html/theaterorkest2015/includes/menu.inc).

Welke muzikant wil musicals en theater begeleiden?

Theaterorkest.nl is op zoek naar muzikanten die graag amateur theater- en musicalgezelschappen wil begeleiden bij hun voorstellingen in theaters zoals het Zoetermeerse Stadstheater en het CKC. 19 december vindt in een voorspeelmiddag plaats voor geïnteresseerde muzikanten.

Daarnaast heeft theaterorkest.nl in 2009 het Stadshart MusicalDay 2009 georganiseerd. Informatie over eerdere producties kan worden nagezien op www.theaterorkest.nl.

Theaterorkest.nl begeleidt inmiddels gedurende de eerste helft van 2010 vijf producties waaronder ‘Kunt U me de weg naar Hamelen vertellen’ van Waanzin uit Zoetermeer en op korte termijn de Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Zoetermeer, georganiseerd door Greg & Baud Productions.

Foto: Nieuwjaarsreceptie 2009 Gemeente Zoetermeer © Redline Fotografie

Op projectbasis stelt theaterorkest.nl deze orkesten samen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een database van muzikanten die de afgelopen tien jaar hebben deelgenomen aan dergelijke projecten. Theaterorkest.nl heeft ruim 150 muzikanten in haar database, maar gezien de vele producties, is theaterorkest.nl op zoek naar meer muzikanten van zowel blaas-, strijk-, snaar-, ritme- en percussie instrumenten. Ook wat betreft achtergrond zoekt theaterorkest.nl naar zowel moderne als klassieke en hafabra musici.

De muzikanten nemen deel aan de projecten op basis van vrijwilligheid. Zij behoeven geen lidmaatschap te betalen. Eens per jaar organiseert theaterorkest.nl een gezellige bijeenkomst, zoals een BBQ, om alle vrijwilligers van het afgelopen jaar te bedanken voor hun inzet.

Op 19 december 2009 houdt theaterorkest.nl een voorspeeldag. Muzikanten die graag bij één of meer van de projecten willen spelen, kunnen zich hiervoor aanmelden bij pieter@theaterorkest.nl. Daarna wordt een planning gemaakt. Er zullen vanuit theaterorkest.nl musici en bestuursleden aanwezig zijn om de muzikanten te beoordelen. Ook indien meedoen aan de voorspeeldag op 19 december niet haalbaar is vanwege andere afspraken, is aanmelding toch zinvol, omdat er meer voorspeeldagen zullen worden georganiseerd.

De aanmelding dient naast contactinformatie ook te bevatten welke instrumenten aan de orde zijn met aanwezige ervaring. Tevens dient de aanmelding de expliciet opmerking te bevatten dat opname in de database is toegestaan.

Stichting theaterorkest.nl
Pieter Janssens
pieter@theaterorkest.nl
06 4229 1938